19 Aralık 2011 Pazartesi

Merhaba yazısı

Hikayem bu kadar kısa değil aslında.En sevdiğim adam tarafından 'şişman' olduğu gerekçesiyle terkedildim.Sonra karşıma çıkan ilk adama öyle sıkı sarıldım ki...Her neyse.O da terketti.Nefret ederek benden gitti hem de.Belki şişman olduğum için,belki hiç sevmediği için...Üniversitede 3.yılımdayım.Yaşadığım derin bunalımlar sonucu hiç ders veremedim.Ailem beni sever ama hiçbir zaman ne yaşadığımı anlamaz,bilmez.Küçük yaşlardan beri "ayı,duba,çirkin,dana" gibi lakaplarım oldu.Üzülmedim onlara,hep güzel olduğumu düşündüm ta ki yakın zamana kadar.Son adamın gidişi öyle bir koydu ki,ağzını dolu dolu söylemesi nefretini içimi öyle acıttı ki kendimden nefret ettim.Ben kimseye bu kadar büyük bir kötülük yapmamıştım ya aldım suçumu üzerime yine de.Benden hemen sonra gittiği 38 beden kızlara baktım.Neyim eksikti ? İçim acıdı.Okul hayatıma baktım.Elimde kocaman bir 0 vardı.Neye tutanacağım ki derken kendime tutunmam gerektiğini öğrendim.Bir yemin ettim.Hayatımdaki herşeyin üzerine yemin ettim.Çok zayıflayacak,hepsinden teker teker intikam alacak,okuldaki başarım ile de herkesin gözünü dolduracaktım.120 kiloya kadar çıkmış hantal bedenimden kurtulmak kolay(?),okulda başarı da gelir ama bütün bu yapacaklarım kalbimin kırıklarını iyileştirecek mi,bilmiyorum.Bir daha kimseye güvenecek miyim,bilmiyorum.Başaracak mıyım,evet.Ben başarırken yanımda olup,beni okumak isterseniz ben buralarda hikayemi anlatıyor olacağım.Merhaba.

13 yorum:

  1. Sen bunların hepsini başardıktan sonra eminim ki, kırgınlıkların, acıların sana ders olarak kalacak. Duygusal açıdan da atlatacağına inanıyorum şimdiden. :)

    YanıtlaSil
  2. Moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. takipteyim, ve biliyorum ki acılar insanı büyütüyor ister istemez, ama emin ol onları yaşamadan hayatımızda gitmemiz gereken yolu bulamıyoruz... eminim ki başaracaksın ve şuna inanabilirsin, dediğin gibi içindeki acılar, üzüntüler silinip gidecek... çünkü sen anka gibi küllerinden doğmuş olacaksın... geriye dönüp baktığında bir tebessüm belirecek yüzünde ve işte hikaye asıl orada başlayacak... şidmiden iyi şanslar ;)

    YanıtlaSil
  4. Belki inanmayacaksın ama şuan gerçekten ağlıyorum.Yorumun beni ağlattı çok teşekkür ederim,en çok ihtiyacım olan şeydi bu cümleler.Çok çok teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  5. Başardığın an kalbinin kırıklarını da süpüreceksin.. Yolun açık olsun, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. Umarım... Destek için çok teşekkür ederim,başarılarınızın,muhteşem çalışmalarınızın devamını dilerim :)

    YanıtlaSil
  7. Raslantı eseri okumaya başladım Merhaba Derya dedim. Kendimi farklı bir perspektiften görmek varmış. Mutlu oldum. İçine kapanmaman en iyisi olmuş tebrik ediyorum! Mükemmelsin

    diyet günlüğümüz beraber olsun bir gün önceden listeye bakarım sonra kaçamaklarımı ne yediğimi ne yaptığımıda söylerim ((:

    YanıtlaSil
  8. Kendini baştan yaratmanı takip ediyor olucam ve inaniyorumki bu uzun sürmeyecek ama en çok ta 3 sene sonra terk edenin seni yeni halinle gordugundeki suratını merak ediyor olucam

    YanıtlaSil
  9. Sevgili papyon çoooook teşekkür ederim,tamam beraber olsun birbirimize destek olalım :)

    Serhat çok teşekkür ederim,heyecanlıyım ben de :)

    YanıtlaSil
  10. Sısmanken ve okul olmadan da bu soyledıklerını basarabılırsın zaten ... Yanı ıkı tane kendını bılmez adamın sana bakıs acısıyla kendını bu kadar onemsız hıssetmen hıc dogru degıl hepımızın hayalkırıklıkları var en guzelımızınde en zayıfımızında en cırkınımızınde v.s. gercek aslında su kı erkeklerın terk etmek ıcın her zaman bır bahanesı vardı olacaktır da ... Asıl sen hepsını bir kenara bırakıp ıntıkam ıcın degıl kendın ıcın bunu yapmaya baslarsan cokm ama cok mutlu olucaksın ... Kesınlıkle zayıfla bu saglık ıcın cok onemlı en basta .... sevgiler sbs ;)

    YanıtlaSil
  11. Merhaba..İlgi çekici...takipteyim...
    www.sevdadanyazilar.blogspot.com
    Bana da beklerim...

    YanıtlaSil
  12. daha yaşın çok küçük, 21 yaşındasın eminim kilo verirsin metabolizman hızlıdır sen yeter ki içindeki isteği kaybetme..Birileri için değil kendin için zayıfla, o zaman zaten kalp kırıklıkların da gidecek emin ol..Bazen yaşadığımız acılar çok büyük geliyor, ben bu acıya dayanamam diyoruz ama birkaç yıl sonra o yaşadığımız şey gülüp geçtiğimiz bir anı oluyor..boşa dertlenmiş üzülmüşüm diyoruz..Allah önce sağlık versin gerisi bi şekilde gelir..mutlu olmak senin elinde, huzur da öyle...
    eminim başaracağına, hissettiklerini olduğu gibi yazmışsın..İnşallah en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle ulaşırsın istediğin kiloya.

    YanıtlaSil
  13. Merhaba, Başarılı kız olabildin mi acaba?
    Çünkü olduysan bana çok büyük bir güç vermiş olacaksın.
    Umarım hayalindeki gibi olabilmişsindir...
    Sevgiler,

    YanıtlaSil